Kategori:Matematika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Matematika sacara umum dihartikeun salaku ulikan pola struktur, parobahan, jeung ruang; jéntréna, urang bisa nyebut ulikan ngeunaan 'gambar jeung angka'.
Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama ngeunaan Matematika.

Di handap ieu mangrupa daptar jejer dina widang matematika:

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 14 subkategori ti 14.

A

G

I

K

L

M

R

S

T

É