940-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-11 SM - Abad ka-10 SM - Abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM 960-an SM 950-an SM - 940-an SM - 930-an SM 920-an SM 910-an SM
Taun: 949 SM 948 SM 947 SM 946 SM 945 SM
944 SM 943 SM 942 SM 941 SM 940 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

940-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 949 SM nepi ka taun 940 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png