983 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 986 SM 985 SM 984 SM - 983 SM - 982 SM 981 SM 980 SM
983 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 983 SM
Ab urbe condita -229
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1654/1714
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1655/1715
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -990 – -989
Kalénder Yahudi 2778 – 2779
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -927 – -926
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2119 – 2120
Kalénder Iran 1604 BP – 1603 BP
Kalénder Islam 1654 SH – 1653 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -322
(皇紀-322年)
- Jaman Jōmon 9018
Kalénder panonpoé Thai -439
t·s·é

983 SM nyaéta taun ka-983 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png