984 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 987 SM 986 SM 985 SM - 984 SM - 983 SM 982 SM 981 SM
984 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 984 SM
Ab urbe condita -230
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1653/1713
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1654/1714
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -991 – -990
Kalénder Yahudi 2777 – 2778
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -928 – -927
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2118 – 2119
Kalénder Iran 1605 BP – 1604 BP
Kalénder Islam 1655 SH – 1654 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -323
(皇紀-323年)
- Jaman Jōmon 9017
Kalénder panonpoé Thai -440
t·s·é

984 SM nyaéta taun ka-984 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png