988 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 991 SM 990 SM 989 SM - 988 SM - 987 SM 986 SM 985 SM
988 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 988 SM
Ab urbe condita -234
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1649/1709
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1650/1710
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -995 – -994
Kalénder Yahudi 2773 – 2774
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -932 – -931
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2114 – 2115
Kalénder Iran 1609 BP – 1608 BP
Kalénder Islam 1659 SH – 1658 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -327
(皇紀-327年)
- Jaman Jōmon 9013
Kalénder panonpoé Thai -444
t·s·é

988 SM nyaéta taun ka-988 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png