940 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 

Taun: 943 SM 942 SM 941 SM - 940 SM - 939 SM 938 SM 937 SM
940 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 940 SM
Ab urbe condita -186
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1697/1757
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1698/1758
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -947 – -946
Kalénder Yahudi 2821 – 2822
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -884 – -883
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2162 – 2163
Kalénder Iran 1561 BP – 1560 BP
Kalénder Islam 1610 SH – 1609 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -279
(皇紀-279年)
- Jaman Jōmon 9061
Kalénder panonpoé Thai -396
t·s·é

940 SM nyaéta taun ka-940 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png