938 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 960-an SM  950-an SM  940-an SM - 930-an SM - 920-an SM  910-an SM  900-an SM 

Taun: 941 SM 940 SM 939 SM - 938 SM - 937 SM 936 SM 935 SM
938 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 938 SM
Ab urbe condita -184
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1699/1759
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1700/1760
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -945 – -944
Kalénder Yahudi 2823 – 2824
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -882 – -881
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2164 – 2165
Kalénder Iran 1559 BP – 1558 BP
Kalénder Islam 1608 SH – 1607 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -277
(皇紀-277年)
- Jaman Jōmon 9063
Kalénder panonpoé Thai -394
t·s·é

938 SM nyaéta taun ka-938 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png