957 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 
Taun: 960 SM 959 SM 958 SM - 957 SM - 956 SM 955 SM 954 SM
957 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 957 SM
Ab urbe condita -203
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1680/1740
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1681/1741
(甲子年)
Kalénder Étiopia -964 – -963
Kalénder Yahudi 2804 – 2805
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -901 – -900
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2145 – 2146
Kalénder Iran 1578 BP – 1577 BP
Kalénder Islam 1627 SH – 1626 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -296
(皇紀-296年)
- Jaman Jōmon 9044
Kalénder panonpoé Thai -413
t·s·é

957 SM nyaéta taun ka-957 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png