942 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 

Taun: 945 SM 944 SM 943 SM - 942 SM - 941 SM 940 SM 939 SM
942 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 942 SM
Ab urbe condita -188
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1695/1755
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1696/1756
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -949 – -948
Kalénder Yahudi 2819 – 2820
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -886 – -885
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2160 – 2161
Kalénder Iran 1563 BP – 1562 BP
Kalénder Islam 1612 SH – 1611 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -281
(皇紀-281年)
- Jaman Jōmon 9059
Kalénder panonpoé Thai -398
t·s·é

942 SM nyaéta taun ka-942 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png