939 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 960-an SM  950-an SM  940-an SM - 930-an SM - 920-an SM  910-an SM  900-an SM 

Taun: 942 SM 941 SM 940 SM - 939 SM - 938 SM 937 SM 936 SM
939 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 939 SM
Ab urbe condita -185
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1698/1758
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1699/1759
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -946 – -945
Kalénder Yahudi 2822 – 2823
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -883 – -882
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2163 – 2164
Kalénder Iran 1560 BP – 1559 BP
Kalénder Islam 1609 SH – 1608 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -278
(皇紀-278年)
- Jaman Jōmon 9062
Kalénder panonpoé Thai -395
t·s·é

939 SM nyaéta taun ka-939 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png