949 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 

Taun: 952 SM 951 SM 950 SM - 949 SM - 948 SM 947 SM 946 SM
949 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 949 SM
Ab urbe condita -195
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1688/1748
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1689/1749
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -956 – -955
Kalénder Yahudi 2812 – 2813
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -893 – -892
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2153 – 2154
Kalénder Iran 1570 BP – 1569 BP
Kalénder Islam 1619 SH – 1618 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -288
(皇紀-288年)
- Jaman Jōmon 9052
Kalénder panonpoé Thai -405
t·s·é

949 SM nyaéta taun ka-949 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png