948 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 

Taun: 951 SM 950 SM 949 SM - 948 SM - 947 SM 946 SM 945 SM
948 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 948 SM
Ab urbe condita -194
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1689/1749
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1690/1750
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -955 – -954
Kalénder Yahudi 2813 – 2814
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -892 – -891
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2154 – 2155
Kalénder Iran 1569 BP – 1568 BP
Kalénder Islam 1618 SH – 1617 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -287
(皇紀-287年)
- Jaman Jōmon 9053
Kalénder panonpoé Thai -404
t·s·é

948 SM nyaéta taun ka-948 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png