986 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 989 SM 988 SM 987 SM - 986 SM - 985 SM 984 SM 983 SM
986 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 986 SM
Ab urbe condita -232
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1651/1711
(年)
— nepi ka —
1652/1712
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -993 – -992
Kalénder Yahudi 2775 – 2776
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -930 – -929
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2116 – 2117
Kalénder Iran 1607 BP – 1606 BP
Kalénder Islam 1657 SH – 1656 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -325
(皇紀-325年)
- Jaman Jōmon 9015
Kalénder panonpoé Thai -442
t·s·é

986 SM nyaéta taun ka-986 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png