943 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 
Taun: 946 SM 945 SM 944 SM - 943 SM - 942 SM 941 SM 940 SM
943 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 943 SM
Ab urbe condita -189
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1694/1754
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1695/1755
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -950 – -949
Kalénder Yahudi 2818 – 2819
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -887 – -886
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2159 – 2160
Kalénder Iran 1564 BP – 1563 BP
Kalénder Islam 1613 SH – 1612 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -282
(皇紀-282年)
- Jaman Jōmon 9058
Kalénder panonpoé Thai -399
t·s·é

943 SM nyaéta taun ka-943 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png