956 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 
Taun: 959 SM 958 SM 957 SM - 956 SM - 955 SM 954 SM 953 SM
956 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 956 SM
Ab urbe condita -202
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1681/1741
(甲子年)
— nepi ka —
1682/1742
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -963 – -962
Kalénder Yahudi 2805 – 2806
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -900 – -899
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2146 – 2147
Kalénder Iran 1577 BP – 1576 BP
Kalénder Islam 1626 SH – 1625 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -295
(皇紀-295年)
- Jaman Jōmon 9045
Kalénder panonpoé Thai -412
t·s·é

956 SM nyaéta taun ka-956 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png