Propinsi Kunar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 35°00′N 71°12′E / 35.0°N 71.2°E / 35.0; 71.2
Kunar (کونړ)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Asadabad
Population 413.008 [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Pastun
Lokasi Propinsi Kunar di Apganistan

Koordinat: 35°00′N 71°12′E / 35.0°N 71.2°E / 35.0; 71.2{{#coordinates:}}: cannot have more than one primary tag per page

Kunar (basa Pastun: کونړ) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér-wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Asadabad.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Kunar Provincial profile" Afghanistan Ministry of Rural Rehabilitation and Development (MRRD), as of 7 October 2010

Citakan:Districts of Kunar


Countries.png