Propinsi Panjshir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 35°24′N 70°00′E / 35.4, 70.0
Panjshir (پنج شیر)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Bazarak
Area 3.610 km2 (1.394 sq mi)
Population 139.000 (2009[1])
Timezone UTC+4:30
Basa utami Tajik (Dari)
Lokasi Propinsi Panjshir di Apganistan

Panjshir (basa Pérsia: پنجشیر, harpiahna "Lima Singa", ogé diéjah Panjsher) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses pada 30 Nopémber 2009. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Panjshir

Countries.png