Propinsi Paktia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 33°36′N 69°30′E / 33.6°N 69.5°E / 33.6; 69.5
Paktia (پکتیا)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Gardez
Area 6.432 km2 (2.483 sq mi)
Population 415.000 (2002) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa Basa Pastun
Lokasi Propinsi Paktia di Apganistan

Paktia (basa Pastun: پکتيا - Paktyā), nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Gardez.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Paktia

Countries.png