Propinsi Uruzgan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 32°48′N 66°00′E / 32.8°N 66.0°E / 32.8; 66.0
Urozgan (اروزګان)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Tarinkot
Area 22.696 km2 (8.763 sq mi)
Population 314.000 (2006) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Basa Pastun
Lokasi Propinsi Urozgan di Apganistan

Urōzgān (basa Pastun: اروزګان), ogé diéjah Uruzgan, Oruzgan, atanapi Rōzgān (basa Pastun: روزګان), nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Ibu kotana nyaéta Tarinkot.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Orūzgān


Countries.png