Propinsi Paktika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 32°30′N 68°48′E / 32.5, 68.8
Paktika (پکتیکا)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Sharana
Area 19.482 km2 (7.522 sq mi)
Population 393.800 (2009) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Basa Pastun
Lokasi Propinsi Paktika di Apganistan

Paktika (basa Pastun: پکتیکا) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kidul-wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Sharana.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses pada 30 Nopémber 2009. 

Citakan:Districts of Paktika Citakan:War on Terror

Countries.png