Propinsi Takhar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 36°42′N 69°48′E / 36.7, 69.8
Takhār (تخار)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Taloqan
Area 12.333 km2 (4.762 sq mi)
Population 886.400 (2009)
Timezone UTC+4:30
Basa utami Basa Pérsia
Basa Uzbék
Basa Pastun
Lokasi Propinsi Takhar di Apganistan

Takhār (basa Pérsia: تخار) nya éta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér-wétan nagara. Ibu kotana nya éta Taloqan. Tambang uyahna mangrupa salasahiji ti sumber mineral utami Apganistan.

Distrik-distrik di Takhar.

Catetan suku[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Districts of Takhar

Countries.png