Propinsi Sar-e Pol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 35°36′N 66°18′E / 35.6°N 66.3°E / 35.6; 66.3
Sar-e Pol (سرپل)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Sar-e Pol
Area 16.360 km2 (6.317 sq mi)
Population 505.400 (2009) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Pérsia Dari, Uzbék
Distrik-distrik di Sar-e Pol

Sar-e Pol, ogé diéjah Sari Pul (basa Pérsia: سرپل), nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses pada 30 Nopémber 2009. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Sar-e Pol

Countries.png