Propinsi Logar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 34°00′N 69°12′E / 34.0°N 69.2°E / 34.0; 69.2
Logar (لوګر)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Pul-i-Alam
Area 3.880 km2 (1.498 sq mi)
Population 332,451 atanapi 550,300 (perkiraan béda-béda) [1]
Kepadatan 120 / km2 (311 / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utami basa Pastun
Pérsia Dari
Lokasi Propinsi Logar di Apganistan

Logar (basa Pastun: لوګر, basa Pérsia: لوگَر) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Ibu kotana nyaéta Pul-i-Alam.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Logar


Countries.png