Propinsi Parwan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 35°00′N 69°00′E / 35.0°N 69.0°E / 35.0; 69.0
Parwān (پروان)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Charikar
Area 5.974 km2 (2.307 sq mi)
Population 600.000 [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Pérsia Dari
Lokasi Propinsi Parwan di Apganistan

Parwān (Basa Pérsia: پروان), ogé diéjah Parvān, pernah ogé jadi ngaran ti hiji kota kuna di pagunungan Hindu Kush,[2] nyaéta ayeuna mangrupa hiji propinsi administratif di Apganistan beulah kalér. Ibu kotana nyaéta Charikar.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses pada 30 Nopémber 2009. 
  2. Frye, Richard Nelson (1999). "Farwan (also Parwan)". Encyclopaedia of Islam CD-ROM Edition v. 1.0. Leiden, The Netherlands: Koninklijke Brill NV. Retrieved on 2007-12-18.

Citakan:Districts of Parwan

Countries.png