Awi tali

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Awi tali keur ditanggung di Kampung Naga Villager

Awi tali (Gigantochloa apus (J.A. & J.H. Schultes) Kurz)

Kulawarga: Poaceae

Ngaran wewengkon: pring tali, pring apus (Jawa)

Sebaran géografis: Sumatra Kidul, Sulawesi Tengah, Kalimantan Tengah, Jawa

Mangpaat: bahan parabot dapur, parabot nguseup, mébel, tali, jeung wawadahan. Ogé dipaké pikeun ubar tradisional

Bentuk hirup jeung asal: awi, tutuwuhan éksotik, dipelak

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg