Daptar nagara di Asia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
LocationAsia.png

Ieu mangrupa daptar nagara di buana Asia

Nagara Daulat[édit | édit sumber]

Nagara kalawan pangakuan nu kawates[édit | édit sumber]

Catetan[édit | édit sumber]



Gnome-globe.svg