Béda révisi "Wewengkon Kantō"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
20 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Miceun: hr:Kantō regija; kosmetik perubahan
m (r2.7.1) (bot Nambih: hr:Kantō regija)
m (r2.7.2) (bot Miceun: hr:Kantō regija; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Japan Kanto Region large.png|right|thumb|220px|Wewengkon Kantō, Jepang.]]
{{about|the Kantō region of [[Jepang]]|other uses|Kanto (disambiguation)}}
{{nihongo|'''Wewengkon Kantō'''|関東地方|Kantō-chihō}} nyaeta hiji wewengkon sacara [[geographical|geografi]] di [[Honshū]], [[island|pulo]] panggedena di [[Jepang]]. Wewengkon ieu ngawengku tujuh [[prefectures|préféktur]] nu tumpang tindih jeung [[Greater Tokyo Area|Wewengkon Megapolitan Tokyo]]: [[Gunma Prefecture|Gunma]], [[Tochigi Prefecture|Tochigi]], [[Ibaraki Prefecture|Ibaraki]], [[Saitama Prefecture|Saitama]], [[Tokyo]], [[Chiba Prefecture|Chiba]], jeung [[Kanagawa Prefecture|Kanagawa]]. Ieu wewengkon, teu leuwih ti 40 persen dataran di '''Kantō plain'''. Sesana mangrupa pasir jeung gunung-gunung.
[[gl:Kanto - 関東地方]]
[[he:קאנטו]]
[[hr:Kantō regija]]
[[hu:Kantó]]
[[hy:Կանտո (տարածաշրջան)]]
17.474

éditan

Menu navigasi