Nu panglobana numbu ka kaca séjén

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 24 Juni 2020 07.27. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Updates for this page are running twice a month.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Taratas‏‎ (40.145 tumbu)
  2. Indonésia‏‎ (32.854 tumbu)
  3. Propinsi‏‎ (27.106 tumbu)
  4. Kacamatan‏‎ (27.093 tumbu)
  5. Kalurahan‏‎ (25.000 tumbu)
  6. Désa‏‎ (24.985 tumbu)
  7. Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia‏‎ (24.877 tumbu)
  8. Daptar propinsi di Indonésia‏‎ (24.817 tumbu)
  9. Wikipedia:Taratas‏‎ (15.400 tumbu)
  10. Panonpoé‏‎ (15.060 tumbu)
  11. Marcapada‏‎ (15.035 tumbu)
  12. Planét‏‎ (14.979 tumbu)
  13. NASA‏‎ (14.978 tumbu)
  14. Orbit‏‎ (14.955 tumbu)
  15. Astéroid‏‎ (14.949 tumbu)
  16. Apsis‏‎ (14.935 tumbu)
  17. Inklinasi‏‎ (14.934 tumbu)
  18. Nébula‏‎ (14.931 tumbu)
  19. Sumbu semi-mayor‏‎ (14.930 tumbu)
  20. Ékséntrisitas orbit‏‎ (14.928 tumbu)
  21. Magnitudo mutlak‏‎ (14.928 tumbu)
  22. Bujur nodeu rumonjat‏‎ (14.928 tumbu)
  23. Anomali rata-rata‏‎ (14.928 tumbu)
  24. Argumén periapsis‏‎ (14.927 tumbu)
  25. Planétisimal‏‎ (14.926 tumbu)
  26. Sumatra Kalér‏‎ (9.248 tumbu)
  27. Citakan:SHORTDESC:Kalurahan/Désa di Sumatra Kalér, Indonésia‏‎ (8.730 tumbu)
  28. Astéroid Apollo‏‎ (8.050 tumbu)
  29. Jawa Barat‏‎ (7.202 tumbu)
  30. Acéh‏‎ (6.891 tumbu)
  31. Astéroid Amor‏‎ (6.880 tumbu)
  32. Citakan:SHORTDESC:Kalurahan/Désa di Acéh, Indonésia‏‎ (6.493 tumbu)
  33. Citakan:SHORTDESC:Kalurahan/Désa di Jawa Barat, Indonésia‏‎ (5.738 tumbu)
  34. Wikipedia:Sawala‏‎ (4.785 tumbu)
  35. Wikipedia:Babel/su-0‏‎ (4.367 tumbu)
  36. Kalénder‏‎ (3.753 tumbu)
  37. Sakola‏‎ (3.688 tumbu)
  38. NPSN‏‎ (3.626 tumbu)
  39. Jawa Kulon‏‎ (3.590 tumbu)
  40. Basa Sunda‏‎ (3.450 tumbu)
  41. Daptar dékade‏‎ (3.318 tumbu)
  42. Daptar abad‏‎ (3.023 tumbu)
  43. Daptar taun‏‎ (3.022 tumbu)
  44. Wikipédia‏‎ (2.820 tumbu)
  45. Wikipédia:Pitulung‏‎ (2.649 tumbu)
  46. Wikipedia:Cutat rujukan‏‎ (2.647 tumbu)
  47. Wikipédia:Wilujeng sumping‏‎ (2.642 tumbu)
  48. Wikipédia:NLD‏‎ (2.635 tumbu)
  49. Afiliasi‏‎ (2.598 tumbu)
  50. Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia‏‎ (2.594 tumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).