Wikipedia:Keur lumangsung/Désémber 2006

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
1 Désémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
  • Komandan militér Fiji Frank Bainimarama nyarita yén anjeunna boga maksud ngamimitian kampanye "pameresihan" Pamaréntah ayeuna alatan deadline-na geus kaliwat. (NZ Herald)
4 Désémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
5 Désémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
6 Désémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
  • NASA ngumumkeun konferensi pérs husus dina poé Rebo, 6 Désémber, mertimbangkeun gambar nu anyar kénéh nuduhkeun ayana cai di pabeungeutan Mars. (NASA)
  • Dewan Pimpinan Pusat Partéy Golongan Karya ngaharepkeun Yahya Zaini mundur tina kaanggotaannana di DPR nyusul mundurna anjeunna tina Ketua Bidang Kerohanian DPP Partéy Golkar jeung Sekretaris Fraksi Partéy Golkar. Mundurna Yahya Zaini nyusul adegan panas na pidangan vidio sareng artis dangdut, Maria Eva. (kompas)
7 Désémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
8 Désémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
9 Désémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
10 Désémber 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
11 Désémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
12 Désémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
13 Désémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
14 Désémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
15 Désémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
16 Désémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
17 Désémber 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
18 Désémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
19 Désémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
20 Désémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
21 Désémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
22 Désémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun