1 E10 m²

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Libanon legana 10.452 km2.

Pikeun nulungan ngabandingkeun ordo aréa ti wewengkon-wewengkon géografis, sababaraha aréa antawis 10.000 km2 jeung 100.000 km2 dituliskeun di dieu.

Katerangan: "1 E10 m²" = 10^{10} m2

Sababaraha wewengkon conto

Citakan:Area