SMKN 1 Losarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Losarang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216001
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Santing Losarang Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Losarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Santing Losarang Indramayu, Kalurahan/Désa Santing Kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216001.


Alephbet Edu.png