Wikipedia:Wiki Sabanda II/daptar judul/C

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perhatosan!

Daptar judul anu disadiakeun dina ieu kaca téh béréndélan éntri/judul anu aya di Ensiklopedi Indonesia wedalan IBVH, anu tangtuna maké basa Indonésia, ku kituna bakal aya judul anu pagedrug atawa geus aya dina basa Sundana. Upama manggihan judul anu geus ditulis vérsi basa Sundana, mangka artikel teu kudu dijieun, sarta teu asup itungan tulisan anu dipikabutuh. Pikeun nyingkahan pagawéan anu ganda (nulis artikel anu geus aya), leuwih hadé pariksa heula judul tulisan anu dipidangkeun dina ieu kaca kalawan versi basa Sundana.

Misalna: ular geus aya dina oray, jadi teu kudu ditulis deui dina artikel ular.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z