Wikipedia:Wiki Sabanda II/daptar judul/B

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perhatosan!

Daptar judul anu disadiakeun dina ieu kaca téh béréndélan éntri/judul anu aya di Ensiklopedi Indonesia wedalan IBVH, anu tangtuna maké basa Indonésia, ku kituna bakal aya judul anu pagedrug atawa geus aya dina basa Sundana. Upama manggihan judul anu geus ditulis vérsi basa Sundana, mangka artikel teu kudu dijieun, sarta teu asup itungan tulisan anu dipikabutuh. Pikeun nyingkahan pagawéan anu ganda (nulis artikel anu geus aya), leuwih hadé pariksa heula judul tulisan anu dipidangkeun dina ieu kaca kalawan versi basa Sundana.

Misalna: ular geus aya dina oray, jadi teu kudu ditulis deui dina artikel ular.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


  1. Badai Magnit
  2. Badak Jawa
  3. Badak Sumatera
  4. Badan
  5. Badan-Badan Multilateral Dan Kebutuhan Dasar
  6. Badander
  7. Badan Golgi
  8. Badan Hukum
  9. Badan Koordinasi Keluarga Berencana
  10. Badan Koordinasi Penanaman Modal
  11. Badan Musyawarah Kebudayaan Nasional
  12. Badan Pelaksana Pasar Modal
  13. Badan Pembina
  14. Badan Pembina Pasar Modal
  15. Badan Pesawat Udara
  16. Badan Primer
  17. Badan Sensor Film
  18. Badan Studi Dan Konsultasi Musyawarah Ummat Katolik Seluruh Indonesia
  19. Badan-Susila
  20. Badarayana
  21. Robert Baden-Powell, Lord
  22. Baden-Wurttemberg
  23. Badge
  24. Badi Uz-Zaman, Kisah
  25. Badr
  26. Badui
  27. Badung
  28. Badut
  29. Baffin
  30. Bagan
  31. Bagan Hubungan
  32. Bagan Perahu
  33. Bagan Rakit
  34. Bagansiapiapi
  35. Bagan Silsilah
  36. Bagan Tancap
  37. Bagaspati
  38. Bagdad
  39. Bagdad Pact
  40. Baghdadi, Abu Mansur Abdul Qahir
  41. Bagian yang dapat dimakan
  42. Bagi Hasil
  43. Bagio, S.
  44. Bagong
  45. Bagong Kusudiarjo
  46. Bagyidaw
  47. Bahagia
  48. Bahai, Agama
  49. Baha'isme
  50. Bahal