Adz-Dzariyat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adz-Dzariyat
الذاريات
Sura51.pdf
Informasi
Harti Angin Nu Ngahiberkeun
Golongan Makkiyah
Surah ka 51
Juz Juz 26 (ayat 1-30)
Juz 27 (ayat 31-60)
Statistik
Jumlah ruku' 3
Jumlah ayat 60 ayat

Adz-Dzariyat (Arab: الذاريات ,"Angin Nu Ngahiberkeun") nyaéta surah ka-51 dina al-Qur'an. Ieu surah kagolong surah Makkiyah nu ngandung 60 ayat. Dingaranan Adz-Dzariyat nu hartina Angin Nu Ngahiberkeun dicokot tina kecap Adz-Dzariyat nu nyangkaruk minangka ayat munggaran dina ieu surah.

Surat sateuacanna:
Qof
Surat 51 Surat saparantosna:
At-Thur
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit