Saba (surat)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saba’
سبأ
Sura34.pdf
Informasi
Harti Kaum Saba'
Golongan Makkiyah
Surah ka 34
Juz 22
Waktu turun wahyu 58
Statistik
Jumlah ruku' 6
Jumlah ayat 54

Surat Saba’ (basa Arab: سبأ) nyaéta surat ka-34 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 54 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Saba’ hartina Kaum Saba'.

Surat sateuacanna:
Al-Ahzab
Surat 34 Surat saparantosna:
Fatir
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit