Muhammad (surat)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Muhammad (Surat))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muhammad
محمد
Sura47.pdf
Informasi
Harti Nabi Muhammad
Golongan Makkiyah
Surah ka 47
Juz 26
Waktu turun wahyu 95
Statistik
Jumlah ruku' 4
Jumlah ayat 38

Surat Muhammad (basa Arab: محمد) nyaéta surat ka-47 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 38 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Madinah. Judul Muhammad hartina Nabi Muhammad.

Surat sateuacanna:
Al Ahqof
Surat 47 Surat saparantosna:
Al Fath
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit