An-Naml

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
An-Naml
النمل
Sura27.pdf
Informasi
Harti Sireum
Golongan Makkiyah
Surah ka 27
Juz 19—20
Waktu turun wahyu 48
Statistik
Jumlah ruku' 7
Jumlah ayat 93

Surat An-Naml (basa Arab: النمل) nyaéta surat ka-27 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 93 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul An-Naml hartina Sireum.

Surat sateuacanna:
Asy-Syu'aro
Surat 27 Surat saparantosna:
Al-Qosos
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit