Fatir (surat)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fatir
فاطر
Sura35.pdf
Informasi
Harti Nu Nyiptakeun
Golongan Makkiyah
Surah ka 35
Juz 22
Waktu turun wahyu 43
Statistik
Jumlah ruku' 5
Jumlah ayat 45

Surat Fatir (basa Arab: فاطر) nyaéta surat ka-35 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 45 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Fatir hartina Nu Nyiptakeun.

Surat sateuacanna:
Saba
Surat 35 Surat saparantosna:
Yasin
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit