Fussilat (surat)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fussilat
فصلت
Sura41.pdf
Informasi
Harti Nu Dijelaskeun
Golongan Makkiyah
Surah ka 41
Juz 24—25
Waktu turun wahyu 61
Statistik
Jumlah ruku' 5
Jumlah ayat 54
Ayat Sajdah Ayat 38

Surat Fussilat (basa Arab: فصلت) nyaéta surat ka-41 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 54 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Fussilat hartina Nu Dijelaskeun.

Surat sateuacanna:
Ghofir
Surat 41 Surat saparantosna:
Asy-Syuro
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit