Gambar:Africa (orthographic projection).svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 550 × 550 piksel, ukuranana 111 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
العربية: الخريطة الهجائية لأفريقيا
English: Orthographic map of Africa
Esperanto: Ortografia mapo de Afriko
Français : Carte orthographique de l'Afrique
हिन्दी: अफ्रीका की लेखनप्रक्षेपीय मानचित्र
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Martin23230
Versi lainnya

Derivative works of this file:

Antarctica (orthographic projection).svg
This is a Grey & green orthographic projection map.
Deutsch: Bitte lies die Konventionen.
English: Please, read the conventions.
Español: Por favor, lea las convenciones.
Filipino: Paki-basa ang mga kumbensyon.
Français : S'il vous plaît, lisez les conventions.
हिन्दी: कृपया सभागमों को पढ़ लें.
Italiano: Si prega di leggere le convenzioni.
ქართული: გთხოვთ, გაეცნოთ კონვენციებს.
Português: Por favor, leia as convenções.
Русский: Пожалуйста, прочитайте соглашения.
Українська: Будь ласка, прочитайте конвенції.
World maps

Africa

हिन्दी: अफ्रीका
ქართული: აფრიკა.

Eastern Africa

Southern Africa

Central Africa

Northern Africa

Western Africa

Americas

ქართული: ამერიკა.
हिन्दी: अमेरिका

North America

Central America

Caribbean

South America

Asia

ქართული: აზია.
Português: Ásia.
Українська: Азія.

East

Português: Ásia Oriental.
Українська: Східна Азія.

Central

हिन्दी: मध्य एशिया
Português: Ásia Central.
Українська: Центральна Азія.

Southeast

Português: Sudeste Asiático.

South

(भारतीय उपमहाद्वीप)
Português: Sul da Ásia.
Українська: Південна Азія.

Western

Português: Sudoeste da Ásia.
Українська: Передня Азія.

Europe

हिन्दी: यूरोप
ქართული: ევროპა.
Português: Europa.
Română: Europa.
Русский: Европа.
Українська: Європа.

Countries

Oceania

हिन्दी: ओशिआनिया
ქართული: ოკეანეთი.
Português: Oceania.
Українська: Океанія.

Intercontinental

Português: Intercontinental.
Українська: Міжконтинентальні.

Historical

English: Unions, Organizations, Kingdoms, Empires
Español: Uniones, Organizaciones, Reinos, Imperios
Filipino: Mga Unyon, Organisasyon, Kaharian, Imperyo
Français : Unions, Organisations, Royaumes, Empires
हिन्दी: संघ, संगठन, राज्य, साम्राज्य व ऐतिहासिक देश
ქართული: გაერთიანებები, ორგანიზაციები, სამეფოები, იმპერიები
Português: Estados extintos.
Tagalog: Mga Unyon, Organisasyon, Kaharian, Imperyo
Українська: Союзи, Організації, Королівства, Імперії

Subnationals

हिन्दी: उपराष्ट्रीय इकाईयाँ
SVG genesis
Inkscape to text.svg
This vector image was created with Inkscape, and then manually edited.
Camera location0° 00′ 00″ N, 15° 00′ 00″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Peta semua koordinat: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari6 Oktober 2017 01.38'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Oktober 2017 01.38550 × 550 (111 KB)Verdy pfix spurious border line (lineto instead of moveto) to the south of Saudi Arabia from Emirates to north-west of Yemen
6 Oktober 2017 01.08'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Oktober 2017 01.08550 × 550 (111 KB)Verdy pfix all validation errors, cleanup defs (too many usused gradients), more prexise alignment without truncation of border to the right
18 Juli 2017 00.05'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Juli 2017 00.05550 × 550 (192 KB)AVRTM2Reverted to version as of 00:53, 4 April 2013 (UTC)
18 Juli 2017 00.04'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Juli 2017 00.04550 × 550 (191 KB)AVRTM2Reverted to version as of 23:55, 15 July 2017 (UTC)
18 Juli 2017 00.00'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Juli 2017 00.00541 × 541 (239 KB)AVRTM2Include SADR
15 Juli 2017 23.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 15 Juli 2017 23.55550 × 550 (191 KB)MosahihSADR unrecognized country
4 April 2013 00.53'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 4 April 2013 00.53550 × 550 (192 KB)Spesh531reupload
12 Oktober 2012 07.48'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Oktober 2012 07.48550 × 550 (182 KB)Eloquencebroken image, revert to last working version
29 Juni 2012 15.55Taya miniatur550 × 550 (192 KB)Spesh531Changed scheme according to en:Wikipedia:WikiProject Maps/Conventions/Orthographic maps fixed borders
10 Juli 2011 18.44'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 10 Juli 2011 18.44550 × 550 (182 KB)Malus Catulusreadded shadow
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Pamakéan berkas sajagat

Métadata