Daptar nagara di Afrika

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Africa (orthographic projection).svg

Di handap ieu mangrupa daptar nagara di Afrika.

Nagara daulat[édit | édit sumber]

Pangakuan kawates[édit | édit sumber]



Gnome-globe.svg