Basa Sunda: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| iso2=sun
| iso3=sun
| sil =SUN
}}
'''Basa Sunda''' minangka [[basa]] nu dipaké kurang leuwih ku 27,000,000 jalma di wewengkon kulon pulo [[Jawa (pulo)|Jawa]], atawa 13,6% ti populasi [[Indonésia]].
23

éditan

Menu navigasi