Lukman (surat)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lukman
لقمان
Sura31.pdf
Informasi
Harti Kulawarga Luqman
Golongan Makkiyah
Surah ka 31
Juz 21
Waktu turun wahyu 57
Statistik
Jumlah ruku' 4
Jumlah ayat 34

Surat Lukman (basa Arab: لقمان) nyaéta surat ka-31 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 34 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Luqman hartina Kulawarga Luqman.

Surat sateuacanna:
Ar-Rum
Surat 31 Surat saparantosna:
As-Sajdah
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit