Toha (surat)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ta Ha
طه
Sura20.pdf
Informasi
Harti Ta Ha
Golongan Makkiyah
Surah ka 20
Juz 16
Waktu turun wahyu 45
Statistik
Jumlah ruku' 8
Jumlah ayat 135

Surat Toha atawa Ta Ha (basa Arab: طه) nyaéta surat ka-20 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 135 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Ta Ha hartina Ta Ha.

Surat sateuacanna:
Maryam (surat)
Surat 20 Surat saparantosna:
Al Anbiya
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit