Popon Saadah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Popon Saadah nyaéta salah saurang wanoja nu kaasup pangarang sunda.[1] Lahir di Limbangan Garut, 13 Oktober.[1] Taun 1988 lulus D II ti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Fakultas Pendidikan Bahasa dan Seni Institut Keguruan Ilmu Pendidikan Bandung.[1] Jadi guru di SMPN 4 Cimahi ti taun 1989.[1] Mimiti nulis carpon jeung kolom Manglé taun 2001 nalika keur ngaréngsékeun kuliah S1 di Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Universitas Pendidikan Indonesia Bandung .[1]carpon pinilihna dimuat babarengan jeung pangarang séjén dina buku kumpulan carpon kanagan2 jeung lir cahya nyorot eunteung.[1] Sajak-sajak na dimuat babarengan jeung karya panyajak lianna buku kumpulan sajak sajak wanoja.[1]

Daptar Sastrawan Sunda
Aam AmiliaAan Merdéka PermanaAbdullah MustappaAcép Zamzam NoorAchdiat Karta MihardjaAdang SAjip RosidiAhmad BakriAkub SumarnaApip MustapaApung Supena WiratmajaArthur S. NalanAyatrohaédiBéni SetiaBudi Rahayu TamsyahCécép BurdansyahDadan SutisnaDarpanDédén Abdul AzizDédy WindyagiriDodong DjiwapradjaDuduh DurahmanDyah PadminiEddy D. IskandarElin SyamsuriÉtti R.S.Godi SuwarnaHadi AKSHasan Wahyu AtmakusumahHawé SetiawanHérmawan AksanHidayat SuryalagaHolisoh M.EIskandarwassidJeihanJuniarso RidwanKarna YudibrataKarno KartadibrataKi UmbaraKis WSM.A. SalmunMéméd SastrahadiprawiraMoch. AmbriNanéng DaningsihNingrum DjulaéhaNano. SNazarudin AzharPopon SaadahRahmat M.A.SRahmatullah Ading Affandie (RAF)Ramadhan K.HRustandi KartakusumaSaéful BadarSaini K.M.Sajudin NatadisastraSamsoediS.M. ArdanSoni Farid MaulanaSunarya P.K.Syarif AminTatang SumarsonoTaufik FaturohmanTéddi MuhtadinTini KartiniUsép RomliUs TiarsaWahyu WibisanaYayat HéndayanaYooke TjuparmahYoséph IskandarYuhanaYus RusamsiYus Rusyana

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g Popon saadah. Prasasti nu ngancik na ati. 2013. Bandung: GreensmartBooksPublishing.


Soekarno.jpg