Citakan:Current events

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wanci: 12.23 UTC  |  Titimangsa: 23 Oktober
Wanci di sakuliah dunya (DST adjusted):   Kairo: +3
Frankfurt: +2   Hong Kong: +8   Johannesburg: +2
London: +1   Melbourne: +11   Mexico City: -6
Moscow: +4   New Delhi: +5.5   New York: -4
Rio de Janeiro: -3   Singapura: +8   Tokyo: +9
Vancouver: -7   Wellington: +12
< Oktober 2007 >
M S S R K J S
1 1 2 3 4 5 6
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
édit kotak
Nu keur lumangsung, lianna
Sakuliah Dunya - Él-Téh - Olahraga
Keur lumangsung dumasar wewengkon
Tempo ogé: Wartawiki

Keur lumangsung[édit sumber]

Rarancang ka hareup[édit sumber]

Pupus[édit sumber]

sakaligus ahli sajarah Sunda

Pamilu nu rék lumangsung[édit sumber]

Hasil Pamilu[édit sumber]

  • 23 April: pasangan Ha kapilih

dina pilgub Jabar

Konflik[édit sumber]

Poé libur[édit sumber]

Kaca nu patali[édit sumber]