Gambar:Wikisource-logo.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 410 × 430 piksel, ukuranana 16 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran

Wikisource logo, no text variant

Titimangsa
Sumber
 By   Rei-artur  Icons-flag-pt.png pt  Icons-flag-uk.png en  Nuvola apps browser.png Rei-artur blog 
Pangarang
Versi lainnya

Image:Wikisource-newberg-de.png

SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This vector image was created with Inkscape.

Lisénsi

w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari10 April 2014 10.38'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 10 April 2014 10.38410 × 430 (16 KB)ChrisiPKnow a valid SVG, thanks to Be..anyone
27 Juni 2006 13.47'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 27 Juni 2006 13.47410 × 430 (16 KB)Zanimumever so slight adjustment to the file
4 Juni 2006 13.25'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 4 Juni 2006 13.25410 × 430 (16 KB)Rei-artur{{User:Rei-artur/by}} {{Information| |Description=Wikisource logo, no text variant |Source= |Date= |Author=Nicholas Moreau |Permission= |other_versions=Image:Wikisource-newberg-de.png }} {{CopyrightByWikimedia}} Category:Wikisource[[Category:Wiki

Pamakéan berkas sajagat

Métadata