Al Hadid

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Al-Hadid
الحديد
Informasi
Harti Beusi
Golongan Madaniyyah,
Surah ka 57
Juz Juz 28
Waktu turun wahyu 94 [1]
Statistik
Jumlah ayat 29 ayat
Jumlah kecap 544
Jumlah aksara 1476 [2]

Surat Al-Hadid (Arab: الحديد ,"barisan") nyaéta surat ka-57 dina Al-Qur'an. Surat ieu kaasup surat Madaniyah tur kawengku 29 ayat. Dingaranan Al-Hadid saluyu nu kaunggel dina ayat ka-25.

Poko-poko eusina[édit | édit sumber]

Tadabbur jeung Tadzakkur[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Mushaf al-Madinah an-Nabawiyah (bi-Riwayah Hafsh). Madinah: Mujamma' al-Malik Fahd li-Thiba'ah al-Mushaf asy-Syarif. Halaman Ba'
  2. Bashair Dzittamyiz Fi Lathaif al-Kitab al-Aziz, al-bab al-awwal at-thorf ats-tsany a-mawaqif, bashirat fi سبح. الحديد, Mazdudin Fairuz Abadi Muhammad bin Ya’qub

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Surat sateuacanna:
Al Mujadilah
Surat 57 Surat saparantosna:
Al-Waqi'ah
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit
Nulis.jpg