Portal:Keur lumangsung/Box

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wanci: 22.49 UTC  |  Titimangsa: 4 Juli

WIB: 05:49 5 Jul | WITA: 06:49 5 Jul | WIT: 07:49 5 Jul

Wanci di sakuliah dunya (DST adjusted):   Kairo: +3
Frankfurt: +2   Hong Kong: +8   Johannesburg: +2
London: +1   Melbourne: +11   Mexico City: -6
Moscow: +4   New Delhi: +5.5   New York: -4
Rio de Janeiro: -3   Singapura: +8   Tokyo: +9
Vancouver: -7   Wellington: +12
Oktober
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Nu keur lumangsung, lianna
Sakuliah Dunya - Él-Téh - Olahraga
Keur lumangsung dumasar wewengkon
Tempo ogé: Wartawiki
édit kotak