Nokia 1011

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nokia 1011
Nokia 1011.jpg
Mobile Nokia 1011 (1993)
Panyieun Nokia
Mémori 99 entry Phonebook
Input Numeric Keypad

Nokia 1011 nya éta hiji telepon GSM nu diproduksi ku Nokia. Nomor tipena ngarujuk ka kaping paluncuranna, 10 Nopémber 1992. [1]

Telepon keupeul ieu warnana hideung sarta miboga diménsi 195 x 60 x 45 mm, layar monokrom jeung aya anténana nu bisa dipanjangkeun. Memorina ngan bisa nyimpen 99 nomer telepon. Telepon Telepon ini operasina aya dina jaringan 900 MHz.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. ""15 years ago: the first mass-produced GSM phone"". The Register. Diakses pada 10 Nopémber 2007. 
Nokia wordmark.svg